Кристиан Екмекчиян е загиналият 21-годишен шофьор,  който тази нощ се

...
Кристиан Екмекчиян е загиналият 21-годишен шофьор,  който тази нощ се
Коментари Харесай

Младият мъж, загинал при тежката катастрофа на бул.“Руски“, е син на служителка на КАТ-Пловдив

Кристиан Екмекчиян е починалият 21-годишен водач,  който тази нощ се разруши с джип " Рейндж Ровър ” на бул. „ Руски ” в Пловдив. Той е наследник на служителката на КАТ Петя Екмекчиян от отдел “Регистрации ”. Момичето, което е пътувало на предната седалка е 20-годишната Теодора Николова. Тя също е починала на място. 
Прочетете още
В болница остават 22-годишните Николета У. и Иван П., които са пътували на задната седалка на авариралия джип. Те са настанени във Втора клиника по хирургия в УМБАЛ „ Св. Георги ” в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания. С тях е докаран и 56-годишният пожарникар Димитър Галчев, който е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Лекарите дават всичко от себе си в грижата и за тримата пациенти.

Припомняме, че случаят е станал към 3.30 часа през днешния ден на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " 6-ти септември ".

По първична информация джип " Рийндж Ровър ", който идвал от Централна гара навлязъл в разграничителната линия на бул. " Руски " и се блъснал поредно в няколко големи дървета.Според специалисти, скоростта с която се е движил тежкият джип е била към 200 км./час. 

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. По време на избавителната акция пожарникарят е ударен от клон на дърво, той също е настанен в болница.

От фрагментите се вижда, че  джипът " Рийндж Ровър " е безусловно на съставните си елементи, като в радиус от над 300 метра има части след тежкия удар в дърветата и мантинелата.  В разстояние и от 100 метра са разнесени и елементи от дървото, в което се е блъснал и автомобила.

Обстоятелствата към случая занапред ще се обясняват. Предстои да бъде направена кръвна проба на водача, която да откри дали преди да се качи зад кормилото е използвал алкохол или наркотични субстанции. 

Кристиан е студент в Пловдивския университет. Паралелно с това е съучастник във компанията на татко си Антон Екмекчиян " Аква де разкош ". На този стадий към момента няма информация чия благосъстоятелност е джипа, който е със софийска регистрация. Според ФБ профила на младежа, той работи в автокъща, така че не е изключено колата да е на клиент. 

От профила му се вижда, че е обожател на първокласните коли, множеството му фотоси са от купетата на доста скъпи коли. 



Кристиан Екмекчиян



Теодора Николова



Николета У.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР